gemeente Gooise meren: lijsttrekkersdebat in raadszaal op 8 maart 2018

8 maart 2018, van 20:00 tot 22:00, gemeentehuis Gooise Meren, Brinklaan 35, Bussum | gemeentehuis Gooise Meren, Brinklaan 35, Bussum

De gemeente Gooise Meren organiseert op donderdag 8 maart het Lijsttrekkersdebat in de raadszaal in het vernieuwde gemeentehuis aan de Brinklaan in Bussum.

Op donderdag 8 maart 2018 gaan de lijsttrekkers van de partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 20.00 tot 22.00 uur met elkaar in debat. Het debat vindt plaats in de raadszaal in het gemeentehuis in Bussum (Brinklaan 35). U bent van harte welkom bij het debat, u hoeft zich niet aan te melden. Als de zaal vol is, dan kunt u het debat elders in het gemeentehuis via een scherm volgen. Na afloop kunt u napraten met de lijsttrekkers en raadsleden.

In debat over 10 stellingen

Gijs Weenink, directeur van de DebatAcademie, leidt het debat. Weenink leidde in Nederland en daarbuiten honderden Lagerhuisdebatten. Hij zal 10 stellingen voorleggen aan de lijsttrekkers. De stellingen gaan over uiteenlopende onderwerpen die relevant zijn voor Gooise Meren.

Het debat thuis live volgen? Dat kan!

U kunt het debat ook thuis live volgen, via bestuur.gooisemeren.nl.