PvdA-fractie gaat aan de slag!

8 april 2018

De kop is eraf! De installatieraad is geweest en ook de eerste gesprekken voor het vormen van een nieuw college zijn achter de rug. De VVD-fractie heeft uitgesproken het advies van de informateur te volgen. Dat betekent dat nu eerst geprobeerd wordt een college te vormen van VVD, HvBNM, D’66 en GroenLinks. Wij pakken in de tussentijd het ‘gewone’ raadswerk weer op en zijn bereikbaar zoals altijd.

Heeft u vragen, opmerkingen naar aanleiding van een plan of project van de gemeente? Of is er een ander onderwerp dat u en uw wijkbewoners bezig houdt en waarover u met ons in gesprek wilt? Neem contact met ons op en stuur ons een mail via: fractie@pvda-gooisemeren.nl. U kunt ons ook altijd benaderen tijdens de #PvdAindebuurt #Sociaaltotindekern gesprekken die we regelmatig hebben met bewoners en verenigingen in de 4 kernen van Gooise Meren: Bussum, Muiden, Muiderberg en Naarden.

De PvdA-fractie Gooise Meren wordt gevormd door: Rolien Bekkema (fractievoorzitter), Lotte Schimmel, Charles Wiss en steunfractielid Martijn Kahlman.