PvdA Gooise Meren presenteert…

1 maart 2018

Marjo Peeters, de nr. 6 op de kandidatenlijst van de PvdA voor de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 maart, en woonachtig in Bussum.

“Mijn naam is Marjo Peeters. Ik ben 50 jaar en werk als hoofd van een productontwikkelingslab bij het bedrijf Owens Corning, waar ik aan nieuwe producten werk die zorgen voor lichtere, sterkere en mooiere bouwmaterialen. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen, van wie onze zoon van 15 jaar nog thuis woont.

Ik woon 20 jaar met veel plezier in Bussum. Van 2007 tot en met 2010 heb ik in de Bussumse gemeenteraad gezeten namens de PvdA uit betrokkenheid bij Bussum en zijn inwoners. Ik zou dit voor de komende raadsperiode graag een vervolg willen geven als volksvertegenwoordiger voor Gooise Meren. Ik vind het belangrijk om mee te werken aan een gemeente die leefbaarheid en levendigheid hoog in haar vaandel heeft staan, waarbij iedereen mee kan doen. Ook wil ik graag meehelpen dat we duurzaamheid binnen de gemeente verder vormgeven, omdat ik denk dat dit een onderwerp van iedereen is en belangrijk voor onze gemeenschap nu en straks.

Ik wil me graag inzetten voor alle bewoners van de Gooise Meren!”