Debat en discussie FNV kiest sociaal: over werk, inkomen én de mediasector

13 maart 2018, van 20:00 tot 22:00, Raadhuis Hilversum, Dudokpark 1 (geopend vanaf 19.30 uur) | Raadhuis Hilversum, Dudokpark 1 (geopend vanaf 19.30 uur)

De gemeenten zijn verantwoordelijk voor belangrijke taken als de jeugdzorg, ouderenzorg, ondersteuning van mensen bij het vinden van werk en de verstrekking van uitkeringen, werkgelegenheid. Maar ook als opdrachtgever spelen gemeenten een grote rol: in de bouw, de zorg of het vervoer zijn het de gemeenten die kaders stellen.

Lokaal FNV Gooi en Vechtstreek organiseert op 13 maart een verkiezingsdebat voor de gemeenten van de Gooi en Vechtstreek. We vragen lokale partijen om kleur te bekennen. Hoe sociaal zijn hun keuzes op het gebied van werk, inkomen en zorg? Het debat wordt geleid door Janna Mud, bestuurder FNV Bouw. Kitty Jong, vicevoorzitter FNV, zal namens het FNV reageren op thema’s over: sociale werkvoorziening, armoedebeleid, werkgelegenheid in de mediasector, flexwerk bij de gemeenten en regio. Aan het debat nemen deel: Hein Jaarsma van D66, Marcus van den Brink van de PvdA, Janny Bakker van het CDA, Marleen Remmers van Groen Links en Bianca Verweij van de SP.

AANMELDEN
Vrij entree
Je hoeft geen lid te zijn van de FNV.

CONTACTADRESSEN
M.C. Overbeeke, 06 2390 6727
O. Elmaci, 06 2049 3099

Meer informatie: fnv.nl/kiessociaal